RSK is dé Karate- en boksschool in Apeldoorn en omstreken. Jong, dynamisch en met meer dan 350 leden jong en oud! Onder leiding van de Europees kampioen en drager van de zwarte band 5e dan, René Smaal. Tevens gediplomeerd gymleraar en erkend karateleraar. Het doel van de karateschool is om de kinderen meer zelfvertrouwen te geven d.m.v. veilige en leuke lessen. Op die manier voelen ze zichzelf sterker en presteren ze beter zowel binnen als buiten de sport, bijvoorbeeld op school.

Ons motto is dan ook “Plezier leidt tot succes, succes tot zelfvertrouwen”

Karate Boksen


Aankomende events Bekijk meer
Onze sponsoren

Word nu lid van de school Inschrijving proefles

Laatste nieuws Bekijk meer
Smaal Fun-Day 20 april 2024
De nieuwe RSK website is live!
RSK examen 18 november 2023
RSK examen 10 juni 2023
2024 © René Smaal Karate | All rights reserved
Made with in Apeldoorn
tickets

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Zaterdag


Deze trainingen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren

2024 © René Smaal Karate | All rights reserved
Made with in Apeldoorn
Mijn naam is René Smaal.

Ik ben opgegroeid met de karate sport, dit mede door mijn vader Jaap Smaal die het mij met de paplepel heeft ingegoten. Vanaf mijn 12e beoefen ik karate op topsporter niveau, het is de passie in mijn leven. In 2011 werd ik Europees kampioen.

Vanaf 2010 begint een geweldige periode, in dat jaar won ik een medaille op de Europese Kampioenschappen. Wat mij betreft een unieke prestatie en één waar ik dan ook trots op ben.

2010 Athene 🥉, 3e plaats
2011 Zurich 🏆, Europees kampioen
2012 Tenerife 🥈, Vice Europees kampioen
2013 Boedapest 🥈, Vice Europees kampioen
2014 Tampere 🥉, Europees kampioenschappen
2015 Istanbul 🥉, Europees kampioenschappen
2016 Montpellier🥉, Europees kampioenschappen
2016 Linz 5e, Wereldkampioenschappen

Algemeen
Coaches
Documenten
Social Media
2024 © René Smaal Karate | All rights reserved
Made with in Apeldoorn